kozepkoritemplomokutja@gmail.com +36 30/446-8383

2021. május 12.

Fedezd fel az ismeretlent!

Örökségtúrák 2021-ben

2021-ben a Középkori Templomok Útja Egyesület rekord számú örökségtúrát hirdet. Több, mint 15 túra közül választhattok, amelyek a Felső-Tisza-vidék, a Nyírség, a Zemplén, a Cserehát és idén új régióként a Bükk felfedezésére indulnak. A három napos örökségtúrák mellett ebben az évben számos egy napos kerékpáros túrára is jelentkezhettek, amelyek célja Nyíregyháza és a Nyírség bemutatása.

Éves túratervünket az alábbiakban láthatjátok. Jelentkezéseket ettől az évtől előzetesen is fogadunk mindegyik túrára. A túrákon történő részvétel az aktuális járványügyi rendelkezések betartásával lehetséges!  Első túránk 2021. május 21. és május 23. között szervezzük meg, amelyre ettől a naptól regisztrálhattok. A túra felhívását rövidesen küldjük.


Fedezd fel a Felső-Tisza-vidéket!

Ezen a honlapon egy csodálatos világ fog eléd tárulni, amely ismeretlenségével, bájával, hangulatos kis falvaiban megbúvó műemlékeivel, rejtőzködő kincseivel mindenkit rabul ejt. Ismerd meg örökséghelyszíneit, indulj el örökségtúráin és fedezd fel a Felső-Tisza-vidéket.