kozepkoritemplomokutja@gmail.com +36 30/446-8383

Szakmai rendezvények

Archive

2021.

július

31.

Aktív Családi Nap Nyíregyházán

2021. július 31.

2021. július 31.-ig várunk benneteket egy rendkívül mozgalmas és izgalmas családi napra Nyíregyházán a Sósótói Múzeumfaluban. A Középkori Templomok Útja Egyesület szervezésében, Nyíregyháza és a térség számos aktív és turisztikai civil szervezetének közreműködésének számos aktív és kulturális program, sport esemény közül választhattok.

2019.

december

06.

Kerékpárosbarát és kerékpáros turisztikai szolgáltatások fejlesztése a Felső-Tisza-vidéken

Kerékpáros turisztikai műhelytalálkozó

A Vidék Kincse Egyesület és a Középkori Templomok Útja Egyesület szervezésében 2019. december 6.-án délután rendezzük meg a kerékpárosturisztikai műhelytalálkozót. A rendezvény célja a Felső-Tisza-vidék aktív turizmusban betöltött helyzetének, lehetőségeinek értékelése, az eddig elért eredmények és a folyamatban lévő kerékpárosbarát fejlesztések, valamint a 2020. év folyamán létrejövő kerékpáros örökségtúra hálózat bemutatása.

2019.

augusztus

09.

Örökség Akadémia

Ismerkedés a Felső-Tisza-vidék természeti és kulturális örökségével

A Vidék Kincse Egyesület és a Középkori Templomok Útja Egyesület közös szervezésében hirdetjük meg 2019. augusztusában első alkalommal a Felső-Tisza-vidéki Örökség Akadémiát. Az akadémia célja a Felső-Tisza-vidék természeti, épített és szellemi örökségének mélyreható bemutatása régészek, művészettörténészek, néprajzkutatók, geográfusok, örökségvédelmi szakemberek közreműködésével.

2019.

február

15.

Örökségvédelem és örökségturizmus a Felső-Tisza-vidéken

Konferencia és örökségtúra

A Középkori Templomok Útja Egyesület, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Építész Kamara társszervezésében „Örökségvédelem és örökségturizmus a Felső-Tisza-vidéken” címmel két napos szakmai konferenciát szervez 2019. február 15-én és 16-án.

2019.

január

17.

Kiállítás megnyitó és műhelytalálkozó

Beregszász

2019. január 17. - február 8.

Fedezd fel a Felső-Tisza-vidéket!

Ezen a honlapon egy csodálatos világ fog eléd tárulni, amely ismeretlenségével, bájával, hangulatos kis falvaiban megbúvó műemlékeivel, rejtőzködő kincseivel mindenkit rabul ejt. Ismerd meg örökséghelyszíneit, indulj el örökségtúráin és fedezd fel a Felső-Tisza-vidéket.