kozepkoritemplomokutja@gmail.com +36 30/446-8383

SzolgáltatásokKerékpárkölcsönzés

Kerékpárkölcsönzés

A Középkori Templomok Útja Egyesület mintegy 50 db kölcsönözhető kerékpárral rendelkezik. A túrázók kiváló minőségű, széles méretválasztékú kerékpárflottánkból választhatnak. Túrázásra leginkább alkalmas, magas felszereltségű trekking e-bike-okat és kerékpárokat biztosítunk az érdeklődőknek. Kerékpárbérlési lehetőséget a Középkori Templomok Útja Egyesület által meghirdetett örökségtúrák alkalmával, valamint egyéni kölcsönzési igény esetén egyaránt biztosítunk.

Kerékpárszállítás, transzferszolgáltatás

Kerékpárszállítás, transzferszolgáltatás

A Középkori Templomok Útja Egyesület és partnerszervezetei több kerékpárszállító utánfutót működtetnek a Felső-Tisza-vidéken és a Nyírségben. Összesen öt egyedi gyártású kerékpárszállító utánfutó cirkál a régióban, amelyek egyenként 20-20 db kerékpár szállítására alkalmasak, vagyis egy időben összesen 100 db kerékpár szállítását is tudjuk biztosítani.

Kiállításszervezés

Kiállításszervezés

A Középkori Templomok Útja Egyesület tagsága jelentős szakmai tapasztalatokkal rendelkezik kiállítások szervezésében. Szakértőink között több szakterület képviselői is megtalálhatók, művészettörténész, műemlék- és örökségvédelmi szakértő, restaurátor, történész, néprajzkutató, geográfus, akik az adott szakterületen tudományos fokozattal is rendelkeznek.

Túraszervezés

Túraszervezés

A Középkori Templomok Útja Egyesület tagsága egy évtizedes túraszervezési múlttal, tapasztalattal rendelkezik. Immár 10 éve, hogy elindult az örökségtúra mozgalom. Az első években még felfedező jelleggel, tesztelésre invitáltuk a kerékpáros túrázókat elsősorban a Felső-Tisza-vidékre.

Fedezd fel a Felső-Tisza-vidéket!

Ezen a honlapon egy csodálatos világ fog eléd tárulni, amely ismeretlenségével, bájával, hangulatos kis falvaiban megbúvó műemlékeivel, rejtőzködő kincseivel mindenkit rabul ejt. Ismerd meg örökséghelyszíneit, indulj el örökségtúráin és fedezd fel a Felső-Tisza-vidéket.