kozepkoritemplomokutja@gmail.com +36 30/446-8383

Kerékpárkölcsönzés

A Középkori Templomok Útja Egyesület mintegy 50 db kölcsönözhető kerékpárral rendelkezik. A túrázók kiváló minőségű, széles méretválasztékú kerékpárflottánkból választhatnak. Túrázásra leginkább alkalmas, magas felszereltségű trekking e-bike-okat és kerékpárokat biztosítunk az érdeklődőknek. Kerékpárbérlési lehetőséget a Középkori Templomok Útja Egyesület által meghirdetett örökségtúrák alkalmával, valamint egyéni kölcsönzési igény esetén egyaránt biztosítunk.

Kerékpárflottánk az alábbi típusokból áll:

  • 5 db e-bike (típusok: GEPIDA Ruga, GEPIDA Alboin pro tr xt 12, GEPIDA reptila altus 7, KTM Mila, KTM Machina Tour)
  • 38 db trekking kerékpár (típusok: KTM JOY, GEPIDA Alboin 300, GEPIDA Alboin 500)
  • 8 db junior kerékpár (típusok: Kellys Naga, Kellys Spider)

 

Az emlékezetes családi élmények megteremtéséhez junior kerékpárokkal, bérelhető kerékpár utánfutókkal, valamint gyermekülésekkel járulunk hozzá. A kerékpárokhoz fejvédőket és szervízcsomagot térítésmentesen biztosítunk. 
Bár flottánk a Felső-Tisza-vidék egyik legszebb településén Tivadarban állomásozik, számos településre vállaljuk kiszállításukat a Felső-Tisza-vidék és a Nyírség területén. Emellett a régió több kerékpárosbarát minősítéssel rendelkező szálláshelye és étterme számára is biztosítunk kerékpárokat, így ha ezeken a helyeken jártok, várhatóan a mi flottánkkal fogtok találkozni. Szervezetünk az alábbi szálláshelyeken és éttermekben biztosít kerékpárkölcsönzési lehetőséget:

ÁRAK:
Kerékpárkölcsönzés napi díja: 3800 Ft/nap
Kerékpárkölcsönzés óra díja: 900 Ft/óra 
E-bike kölcsönzés díja: 8000 Ft/nap (E-bike kölcsönzésre kizárólag a Középkori Templomok Útja Egyesület által szervezett örökségtúrák során van lehetőség.)
Kerékpár utánfutó: 3800 Ft/nap
Családi kedvezmény: Családok számára a junior kerékpárokat 2500 Ft-ért biztosítjuk 12 év alatti gyermekek számára. 

Fedezd fel a Felső-Tisza-vidéket!

Ezen a honlapon egy csodálatos világ fog eléd tárulni, amely ismeretlenségével, bájával, hangulatos kis falvaiban megbúvó műemlékeivel, rejtőzködő kincseivel mindenkit rabul ejt. Ismerd meg örökséghelyszíneit, indulj el örökségtúráin és fedezd fel a Felső-Tisza-vidéket.