kozepkoritemplomokutja@gmail.com +36 30/446-8383

Kerékpárszállítás, transzferszolgáltatás

A Középkori Templomok Útja Egyesület és partnerszervezetei több kerékpárszállító utánfutót működtetnek a Felső-Tisza-vidéken és a Nyírségben. Összesen öt egyedi gyártású kerékpárszállító utánfutó cirkál a régióban, amelyek egyenként 20-20 db kerékpár szállítására alkalmasak, vagyis egy időben összesen 100 db kerékpár szállítását is tudjuk biztosítani.

A kerékpárszállító utánfutók rendszeres segítői a Középkori Templomok Útja Egyesület örökségtúráinak, mely túrák alkalmával külön térítés ellenében vállaljuk a résztvevők kerékpárjainak szállítását Nyíregyháza és a túra nyitópontja között. Igény esetén saját szervezésű túrákhoz kapcsolódóan is biztosítjuk a kerékpárszállító utánfutókat. Az utánfutó műszaki paraméterei: szállítható kerékpárok száma 20 db, tűzi horganyzott, hegesztett kivitelű, fékezett vonóhoroghoz kapcsolható utánfutó, tömege 750 kg. A kerékpárok rögzítése rögzítő szíjakkal és spaniferekkel történik. 

A kerékpárszállító bérlési díja: 10.000 Ft/nap

A kerékpárszállítás díja az örökségtúrák alkalmával: 500-2.000 Ft/kerékpár (a díj a túra időtartama és hosszúsága tükrében változik).

Az örökségtúrák alkalmával szervezetünk bizonyos túrák esetén a résztvevők számára transzferszolgáltatást biztosít. A szolgáltatást egy TOYOTA Proace 9 személyes mikrobusszal látjuk el, amely a túrák alkalmával kísérő gépjárműként követi a csoportot. Ha egy túrázó elfárad vagy nagyobb szintemelkedésekhez érünk, egy-egy szakaszra beülhet a kísérő járműbe. Saját szervezésű túrák során csomagszállítást is biztosítunk külön térítés ellenében. Igény esetén - külön térítés ellenében - vállaljuk bizonyos túrák alkalmával a résztvevők visszaszállítását a túra nyitópontjára a saját gépjárműveikhez vagy vasútállomásra.  

 

Fedezd fel a Felső-Tisza-vidéket!

Ezen a honlapon egy csodálatos világ fog eléd tárulni, amely ismeretlenségével, bájával, hangulatos kis falvaiban megbúvó műemlékeivel, rejtőzködő kincseivel mindenkit rabul ejt. Ismerd meg örökséghelyszíneit, indulj el örökségtúráin és fedezd fel a Felső-Tisza-vidéket.