kozepkoritemplomokutja@gmail.com +36 30/446-8383
KERÉKPÁROS ÖRÖKSÉGTÚRÁK, FELSŐ-TISZA-VIDÉK

KERÉKPÁROS ÖRÖKSÉGTÚRÁK, FELSŐ-TISZA-VIDÉK

KERÉKPÁROS TÚRATÉRKÉP

KERÉKPÁROS TÚRATÉRKÉP

A Cartographia Kft. gondozásában és az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ kiadásában megjelenő, 1:200 000 méretarányú kerékpáros túratérkép a Felső-Tisza-vidék kerékpáros túraútvonalait mutatja be. A vízhatlan anyagból készült, reprezentatív kivitelű térkép hasznos útitárs lehet a túrák tervezésénél és a túrák során. A túratérkép egyik oldalán a Felső-Tisza-vidék térképe látható, amelyen öt túraútvonalat jelöltünk. Figyelemreméltó, hogy a térkép a régió összes látványosságát kategorizálja és jelöli. Másik oldalán a Felső-Tisza-vidék látványosságainak, örökséghelyszíneinek, turisztikai információs pontjának, kerékpáros túraközpontjainak, pihenőpontjainak, vízitúra megállóhelyeinek, kölcsönzőinek,  elérhetőségeit (címük, telefonszám, e-mail cím, weblap cím) tüntettük fel, sőt még a kompok elérhetőségeit is megtaláljátok itt.

A túratérkép megjelenését az Aktív Magyarországért kormánybiztos támogatta és a Középkori Templomok Útja Egyesület segítette 2020-ban.

A túratérképet megvásárolhatjátok a Középkori Templomok Útja Egyesülettől, amelyhez ajándékba adjuk a Kerékpáros örökségtúrák – Felső-Tisza-vidék című útikönyvet.

A kerékpáros túratérkép ára 1.200,- Ft + postaköltség. Rendelés leadása a kozepkoritemplomokutja@gmail.com e-mail címen lehetséges.

Fedezd fel a Felső-Tisza-vidéket!

Ezen a honlapon egy csodálatos világ fog eléd tárulni, amely ismeretlenségével, bájával, hangulatos kis falvaiban megbúvó műemlékeivel, rejtőzködő kincseivel mindenkit rabul ejt. Ismerd meg örökséghelyszíneit, indulj el örökségtúráin és fedezd fel a Felső-Tisza-vidéket.