kozepkoritemplomokutja@gmail.com +36 30/446-8383

2024. április 26.

A Beregi kör az év kerékpárútja 2024-ben!

Örömmel és büszkeséggel jelentjük, hogy a Felső-Tisza-vidék megnyerte az Év Kerékpárútja versenyt! 

A Beregi kör lett 2024-ben az Év Kerékpárútja 1743 szavazattal. Ezúton szeretnénk megköszönni, aki szavazatával hozzájárult ehhez a sikerhez.

A cím elnyerése óriási lehetőség, hiszen reflektorfénybe kerül a bringások körében ez a régió. Mérhetetlen örömmel tölt el bennünket, hiszen tudjuk hány év és mennyi munka áll mögötte. Több, mint 20 éve épülnek az aszfaltozott töltéskoronák, a külterületi kerékpárutak egyre szebb hálózatosodást mutatnak. 2019 óta zajlik a régió kerékpárosbarát fejlesztése, amely hozzájárult, hogy egy jól kerékpározható régióból, kerékpárosbarát térség legyen a Felső-Tisza-vidék. 2012-ben indult útjára az első kerékpáros örökségtúra, azóta több ezer ember vett részt a túráinkon. Táborok, programok tették egyre élőbbé a kerékpáros életet a vidéken. Köszönet illeti azokat a szervezeteket, személyeket, akik ebben aktívan közreműködtek. A cím elnyerése egy újabb mérföldkő a térség számára, hiszen nagyban hozzájárul ismertségének növeléséhez. Várunk mindenkit szeretettel a varászlatos Felső-Tisza-vidéken, az Év Kerékpárútján.


Fedezd fel a Felső-Tisza-vidéket!

Ezen a honlapon egy csodálatos világ fog eléd tárulni, amely ismeretlenségével, bájával, hangulatos kis falvaiban megbúvó műemlékeivel, rejtőzködő kincseivel mindenkit rabul ejt. Ismerd meg örökséghelyszíneit, indulj el örökségtúráin és fedezd fel a Felső-Tisza-vidéket.