kozepkoritemplomokutja@gmail.com +36 30/446-8383

2021. augusztus 05.

Kerékpáros örökségtúrák augusztus első felében

Mozgalmas augusztus elé nézünk. A hónap első két teljes hétvégéjére máris két túrát szeretnénk figyelmetekbe ajánlatni. Elsőként a Panyolafeszt keretein belül ismerhetitek a Szamos-mentén, majd a Bodrogközbe és a Bodrog-mentére szeretnénk kalauzolni benneteket az alábbi túrák során.

 

Panyolafeszt, fesztiváltúra - Kerékpáros örökségtúra a Szamos-mentén (2021. augusztus 7.)

Hétvégén Panyolafeszt, amely a Felső-Tisza-vidék egyik legszínvonalasabb kulturális fesztiválja. Ha még nem terveztetek hétvégére programot, érdemes Panyolára látogatni. A Panyolafeszt keretében, augusztus 7.-én csatlakozhattok egy újabb örökségtúrához, melynek részleteiről ide kattintva tájékozódhattok. Jelentkezési határidő, augusztus 6. a felhívásban megadott elérhetőségeken.

 

Örökségtúra a Bodrogközben és a Bodrog-mentén - Egy ismeretlen világ a Felső-Tisza-vidék és a Zemplén peremén (2021. augusztus 13. - 15.)

Jövő hétvégén egy vadi új, három napos örökségtúrához csatlakozhattok, amelyhez már eddig is szép számban regisztráltak előzetesen. A túra során felfedezhetitek a Felső-Tisza-vidék egy kevéssé ismert zugát, ahová Egyesületünk most először indít örökségtúrát, így ti lehettek az első felfedezők. Talán az az egyik leghihetetlenebb ebben az örökségtúrában, hogy szó szerint településről, településre haladva, találkozhatunk, valami nagy jelentőségű és látványos örökséghelyszínnel. Jelentkezési határidő: augusztus 11. A túráról további információkat ide kattintva találhattok.


Fedezd fel a Felső-Tisza-vidéket!

Ezen a honlapon egy csodálatos világ fog eléd tárulni, amely ismeretlenségével, bájával, hangulatos kis falvaiban megbúvó műemlékeivel, rejtőzködő kincseivel mindenkit rabul ejt. Ismerd meg örökséghelyszíneit, indulj el örökségtúráin és fedezd fel a Felső-Tisza-vidéket.