kozepkoritemplomokutja@gmail.com +36 30/446-8383

2021. július 31.

Otthonról Haza

Aktív családi nap Nyíregyházán, a Sóstói Múzeumfaluban

Ma mozgalmas, izgalmas családi nap központi helyszíne a Sóstói Múzeumfalu. Innen indulnak és ide érkeznek ugyanis azok a vezetett kerékpár- és gyalogtúrák, melyek célja a Nyíregyháza, a Rétköz, a Sóstói erdő megismerése a Középkori Templomok Útja Egyesület szervezésében.

Ma rülönböző nehézségű, vezetett kerékpártúrák indulnak Nyíregyháza, a Nyírség és a Rétköz felfedezésére a belépő túráktól a teljesítménytúráig. Gyalogtúrák, természetjáró programok, vezetett séták keretében fedezhetik fel a Sóstói erdőt és Sóstót. Szakvezetők, idegenvezetők mutatják be az egyes helyszíneket, és mesélnek olyan történeteket, melyeknek köszönhetően közelebb kerülhetnek hozzánk a város épületei, a térség meghatározó és izgalmas örökséghelyszínei, de a túrák mellett pár órára kincskeresőkké is válhatunk.

A Sóstói Múzeumfaluban számos kulturális programmal is várja az érdeklődőket reggel nyolctól este hatig. Sztárfellépő a Melounge zenekar.

A program az „Otthonról Haza” rendezvénysorozat keretein belül valósul meg.

Tekintsd meg az eseményről készült fotókat itt.

forrás: www.nyiregyhaza.hu


Fedezd fel a Felső-Tisza-vidéket!

Ezen a honlapon egy csodálatos világ fog eléd tárulni, amely ismeretlenségével, bájával, hangulatos kis falvaiban megbúvó műemlékeivel, rejtőzködő kincseivel mindenkit rabul ejt. Ismerd meg örökséghelyszíneit, indulj el örökségtúráin és fedezd fel a Felső-Tisza-vidéket.