kozepkoritemplomokutja@gmail.com +36 30/446-8383

2023. november 29.

Aktív Magyarország konferencia Tapolcán

2023 november 22-23-án rendezték meg az Aktív Magyarország konferenciát Tapolcán. Az Aktív Magyaroroszág konferencia minden évben a legjelentősebb aktív turisztikai szakmai esemény, amelyen minden aktív turizmusban érintett és érdekelt szereplő képviselteti magát.

Deák Attila, a Középkori Templomok Útja Egyesület titkára tartott előadást "Egy kerékpáros desztináció születése - Felső-Tisza-vidék" címmel, amely során bemutatkozott a varázslatos Felső-Tisza-vidék, illetve bemutathattuk azokat az elmúlt években megvalósult kerékpátosbarát fejlesztéseket, melynek köszönhetően a régió felkerült Magyarország kerékpáros turizmusának térképére. Az előadás egy korszakhatár vége, hiszen a végére értünk annak a 2017-ben induló fejlesztéssorozatnak, melynek eredményeként a Felső-Tisza-vidék egy jól kerékpározható régióból, kerékpárosbarát térség lett.

Fotó: Aktív és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ


Fedezd fel a Felső-Tisza-vidéket!

Ezen a honlapon egy csodálatos világ fog eléd tárulni, amely ismeretlenségével, bájával, hangulatos kis falvaiban megbúvó műemlékeivel, rejtőzködő kincseivel mindenkit rabul ejt. Ismerd meg örökséghelyszíneit, indulj el örökségtúráin és fedezd fel a Felső-Tisza-vidéket.