kozepkoritemplomokutja@gmail.com +36 30/446-8383

2021. szeptember 07.

Kerékpáros örökségtúrák az ősz kezdetén

Az őszi időszak sem telhet el túra nélkül. Ezúttal újabb két túrát szeretnénk figyelmetekbe ajánlatni. Elsőként a a tirpák telepesek nyomába eredünk, majd a Zemplén felfedezését vesszük célba az alábbi túrák során.

 

Bringával a tirpák telepesek nyomában - Kerékpártúra a bokortanyák világába (2021. szeptember 11.)

Hétvégén, 2021. szeptember 11-én (szombat) a Nyíregyházi bokortanyák felfedezésére indulhattok egy tartalmas kerékpártúra keretében. A túrát elősorban azoknak ajánljuk, akik Nyíregyháza alapításának időszakába szeretnének visszautazni az időben és megismerkedni a várost alapító tirpák telepesekkel. További részleteket ide kattintva olvashattok. Jelentkezési határidő, szeptember 10. a felhívásban megadott elérhetőségeken.

 

Zempléni örökségtúra - Középkori várak és templomok nyomában Zemplénben (2021. szeptember 17. - 19.)

Jövő hétvégén, 2021. szeptember 17. és szeptember 19. között szervezzük meg a Zempléni örökségtúrát. Kezd az őszi túraszezont egy komolyabb kihívással, ezúttal egy több, mint 230 kilométeres hegyi túrán vehettek részt a Zemplénben. Elsősorban azok jelentkezését várjuk, akik nem riadnak vissza a szintemelkedésektől és kedvelik a kihívásokat. További részleteket itt olvashattok. Jelentkezési határidő, szeptember 15. a felhívásban megadott elérhetőségeken.

 


Fedezd fel a Felső-Tisza-vidéket!

Ezen a honlapon egy csodálatos világ fog eléd tárulni, amely ismeretlenségével, bájával, hangulatos kis falvaiban megbúvó műemlékeivel, rejtőzködő kincseivel mindenkit rabul ejt. Ismerd meg örökséghelyszíneit, indulj el örökségtúráin és fedezd fel a Felső-Tisza-vidéket.